Vjenčanje u Škopljancima

Etno eko selo Škopljanci osvojit će Vas svojom jedinstvenom ljepotom i ugođajem te će svaku Vašu prigodu/slavlje učiniti posebnim i jedinstvenim!!!

ab-photography-ethno-village-skopljanci

Rustikalno (rustic – selo, seoski) vjenčanje, koje u posljednje vrijeme postaje sve veći hit u svijetu ali i kod nas, poznato je po svojoj prirodnoj jednostavnosti. Autentičnost interijera je već sama po sebi značajna za poseban ugođaj, a dodatni šarm možete postići kompozicijom tradicionalnih predmeta, antiknih komada i modernih detalja. Priliku za posebnu gastronomsku čaroliju mogu uokviriti lokalne namirnice iz vlastite proizvodnje obiteljskog gospodarstava i jela pripremljena prema tradicionalnim receptima.

ab-photography-museum

Vjenčanje u Škopljancima posebno je lijepa priča jer sama kulisa prirode spaja boje, mirise i oblike u prekrasnu sliku u kojoj želite biti i osjećati se opušteno! Ugodna je i sama pomisao da stojite ispod krošnje stoljetnog hrasta medunca dok lovite malo hlada s čašom šampanjca u ruci i uživate u pogledu uz opušten razgovor sa uzvanicima čekajući da započne luda zabava…Dosadašnju ponudu oplemenili smo velikom salom za sve Vaše prigode (krštenja, pričesti, krizme, rođendani, domjenci, momačke i djevojačke zabave, važne obljetnice…) sa naglaskom upravo na vjenčanja! Sala je kapaciteta do 130 sjedećih mjesta, a interijer je uređen u rustiklanom stilu.

ab-photography

Hrana po željama i potrebama gostiju ( tradicionalna jela, domaće vino…)
Uređenje eksterijera prema željama
Mogućnost najma kočije
Oblačenje narodne nošnje i slikanje na atraktivnim lokalitetima

 

 Fotografije: Ana Babić