Bikijada,  Događanja u Škopljancima,  Seoska Olimpijada,  Seoski turizam,  Športski tereni

Radošić: dođite na seosku olimpijadu i bikijadu 31. svibnja!

22. SEOSKA OLIMPIJADA I BIKIJADA
31.05.2015.
*ULAZ BESPLATAN*

Poštovani,

ove godine održava se 22. Seoska olimpijada starih športova i borba bikova na terenima Bik Commerca d.o.o. u stoljetnoj šumi hrasta medunca (zaštićenom spomeniku prirode) u nedjelju 31. svibnja. Na programu su stare športske discipline , a natjecanja počinju u 9,00 sati i završavaju atraktivnom revijom bikova ( bikijada). Prijave za natjecanje u pojedinim disciplinama primaju se na niže navedene kontakt telefone i neposredno prije samog početka natjecanja kod centralne bine.

DISCIPLINE:
1.Skok u dalj s mjesta, 2. Kamena s ramena, 3. Potezanje klipa, 4. Jačanje, 5. Borba na gredi,6. Potezanje konopa za žene , 7. Potezanje konopa za muškarce, 8. Obaranje ruke za žene, 9. Obaranje ruke za muškarce, 10. Borba bikova – bikijada

DODATNA PONUDA:
– bogat kulturno – zabavni program
– bogata lutrija
– široka gastronomska ponuda
– zabavni program za djecu
– izložbeno-prodajni sajam

I ove godine očekujemo preko 15 000 posjetitelja. Natjecanja se održavaju na ograđenom travnatom terenu eko etno sela Škopljanci – Radošić, zaštićenoj ruralnoj cjelini pri konzervatorskom odjelu. Prema dosadašnjim najavama, na ovogodišnjoj Seoskoj olimpijadi, očekujemo izrazito veliki broj natjecatelja u svim disciplinama iz cijele Hrvatske i inozemstva. Natjecatelje ovogodišnje manifestacije očekuju bogate nagrade.

Zbog izrazito loše gospodarskog stanja u cijeloj državi odlučili smo ove godine staviti ULAZ BESPLATAN za sve posjetitelje naše manifestacije. Samim time odrekli smo se profita kao organizatori da bismo održali tradiciju i oživili ovaj napušteni i zaboravljeni kraj

Press konferencija za medije održat će se u srijedu, 27.05.2015. s početkom u 12,00 h u etno eko selu Škopljanci Radošić.

Za dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte na navedene brojeve.

Marko Škopljanac, organizator

Tel/ fax 021/ 805-777
Mob. 098/173 33 33
E-mail marko.skopljanac@gmail.com

Ostavi odgovor