Konoba TOR

U etno eko selu Škopljanci uređene su dvije dalmatinske konobe u autohtonom stilu, prepune zanimljivih detalja te osim za ugostiteljstvo služe kao i svojevrsni muzeji. Svi oblici modernizacije lukavo su kamuflirani u starinskim drvenim kutijama i ormarima kako ne bi ”nagrdili” prostor isplaniran do najsitnijih detalja.

U konobi ”TOR” boravili su mnogobrojni gosti/izletnici/turisti, a o strukturi naših gostiju svjedoči knjiga dojmova u kojoj su svi oni ostavili svoje utiske!!! Organizacija domjenaka, proslava svih vrsta ( rođendani, pričesti, krizme, krštenja…), organizacija vjenčanja, poslovne večere i domjenci, radni sastanci, team building, obljetnice itd.

Hrana se priprema prema izvornim recepturama, a gosti jedu i piju kad žele i što žele. Specijaliteti naše gastro ponude su: jela ispod peke, janjetina sa ražnja, domaći pršut i sir, kruh ispod peke, fritule, šalša, domaće juhe i variva, domaće kobasice, sezonske salate iz našeg vrta, domaće rakije i vino…

Tor

Osim vrhunske hrane i pića, u konobi Tor gosti se mogu opustiti uz glazbu po vlastitom izboru, mogu poslušati izvornu pjesmu Dalmatinske zagore ”ojkavicu” zaštićenu pod UNESCOm u izvođenju domaćina, oca Bože te braće Ivana i Marka, poslušati autorske pjesme Marka Škopljanca koje pjeva svirajući gusle, diple, svirala… Kao šećer na kraju, gosti se sami prime mikrofona odaberu play listu i zapjevaju na karaokama. Dakle, nezaboravna fešta  je zagarantirana!

Od trenutka kada gost stupi u našu konobu otada više nije gost, on postaje dio naše priče – dio obitelji i ima potpunu slobodu i privatnost…. Sami kreiraju svoj jelovnik prilikom rezervacije termina, sami organiziraju tempo posluživanja te u svakom trenutku mogu ući u našu kuhinju te vidjeti što se tu trenutno odvija. Gost ima potpunu privatnost jer osim njih taj dan nema drugih gostiju u tom istom prostoru!!!

Dođi, vidi i vratit ćeš se!!!

Maksimalan kapacitet : 60 sjedećih mjesta

Karaoke
Projektor + veliko platno
Klimatizirano

Konoba TorŠkopljanci

Bente Schmidt Fotland - Norway

Knjiga dojmovaEtno

Ostavi odgovor